Lagerhotell

kundservice

lagerhotell kundservice

När man säljer på nätet ställer det krav på butiken att skicka varor till kunden. Vid näthandel är det mer regel än undantag att erbjuda snabba och säkra leveranser till alla konsumenter. En tumregel brukar vara att en konsument vill ha högst 3 dagars leveranstid. Många företag som säljer på nätet brukar själva ta hand om själva distributionen. Medans andra brukar ta hjälp av ett lagerhotell för att skicka varor till sina kunder runt om i Sverige. Med ett lagerhotell kan man också sänka sina kostnader avsevärt, särskilt eftersom många av dessa lagerhotell ligger på mindre order och lägre kostnader som sänker det totala priset på hela distributionen. Ett lagerhotell som erbjuder sig att även skicka varor och ta hand om den totala distributionen bör också kunna erbjuda bra datasystem för en smidigare lagerhantering. Att använda sig av ett lagerhotell är bra investering för sina affärer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>