Vetegräs och vetegräsjuice

Hittade för första gången i Sverige en som säljer färdigpressat vetegräs. De är förpackade i praktiska portionsförpackningar där man en påse färdigpressat vetegräs varje dag. 1 portion vetegräs motsvarar om du själv skulle ätit 1 kilo grönsaker. Vetegräs hjälper till att hämma matsmältningsbesvär, korrigera fetma och hjälper till att sänka blodtrycket. Vetegräs hjälper dessutom till att motverka och bekämpa tumörer och andra hälsorelaterade problem. Att köpa färdigpressat vetegräs sparar enormt mycket tid och kladd inte minst tidspassning för att skörda ditt vetegräs som du slipper med färdigpressad vetegräs till vetegräsjuice. Det finns en butik som säljer vetegräs och vetegräsjuice och skickar detta i hela Sverige. Ett smidigt sätt att börja med rawfood och alla andra viktiga vitaminer för ditt välmående som vetegräs innehåller.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>